Andrea Verešová

Rozhovor s Andreou Verešovou při focení svatebních šatůText: Veronika MoreiraFoto: Pavel BeranSvatební šaty: salon NAIVEMísto: Residence Liběchov

Rozhovor s Andreou Verešovou při focení svatebních šatů

V nádherném prostředí Rezidence Liběchov jsme se dnes u příležitosti focení šatů svatebního salonu Naive setkali s modelkou Andreou Verešovou. Setkání to bylo nanejvýš zajímavé a právě díky němu vám nyní přinášíme rozhovor s touto usměvavou kráskou, která nám věnovala trochu ze svého drahocenného času.

Andreo, jak se Vám líbilo prostředí Rezidence Liběchov a jaká byla pro focení atmosféra?

Atmosféra při focení byla super. Ráda pracuji s profesionály a lidmi na svém místě a tady se to 100% povedlo. Navíc focení tak nádherných šatů je vždy moc příjemné.

Líbily se Vám modely šatů salonu Naive?

Bezpochyby byl jeden krásnější než druhý.

Vybrala byste si některý pro svou vlastní svatbu?

Mám ráda rafinovanou eleganci a šaty, které zdůrazňují ženskou linii těla. Šaty NAIVE jsou velmi krásné, když jsem viděla celou kolekci, našla jsem tam několik favoritů, ve kterých bych si svůj svatební den dokázala představit.

Sledujete v módě také současné svatební trendy a jiné barvy svatebních šatů, či doplňků? Líbí se Vám, nebo preferujete klasiku v bílém?

Sleduji trendy hlavně u večerních šatů, protože je mnoho akcí, kde je takový dress code vyžadovaný. Navíc jsem šťastně vdaná Vaneska je ještě malá, tak nemám moc důvod svatební trendy sledovat. Jiné to je v případě, že se vdává nějaká česká, nebo i zahraniční celebrita. To se moc ráda na fotky podívám a nechám se inspirovat.

Kdybyste se dnes vdávala, udělala by jste něco jinak?

Nikdy neříkej nikdy, ale musím říct, že neudělala. Náš svatební den byl naprosto perfektní a podle mých představ. Byl to jeden z nejsilnějších a nejvíc emotivních okamžiků mého života.

Vdávala jste se v březnu, jsou tedy podle Vás svatby na jaře ty nejkrásnější?

Jaro má své kouzlo a jistou symboliku, která lze promítnout I do svatebního dne. Vzniká nový život a všechno je najednou krásnější a barevnější. Stejně tak to je s příchodem manželství. To, jestli je svatební den krásný a vydařený však dle mého názoru nezáleží ani tak na ročním období a počasí, jako na lidech, kteří jsou tohoto jedinečného dne součástí.

Slavíte svatební výročí? Letos bylo Vaše deváté. Víte, jak se mu říká?

Mám velmi pozorného manžela, který na nás velký den nikdy nezapomene. Neslavíme to nějak velkolepě, ale vždy si uděláme čas pro sebe a navštívíme například nějakou dobrou restauraci, či divadelní představení. Nejsem si jistá, ale myslím, že to bude svatba měděná? ​

Věříte na pověru, podle které manželství uzavřená v květnu dlouho nevydrží?

Tuto pověru znám a je pravdou, že jsem se kvůli ní v květnu vdávat nechtěla. Mám kolem sebe ale mnoho párů, které se v květnu brali a jsou šťastní. Pokud manželství funguje, tak není potřeba dát na pověry. A pokud nefunguje, tak to je vždy jen a pouze o lidech.

A teď trochu konkrétněji na téma Vaší svatby, která proběhla na zámku Kynžvart. Proč právě tam? Bylo vše přesně takové, jak jste si to vysnila?​

Svatba je v životě ženy jedním z nejkrásnějších a nejdůležitějších momentů v životě. A pro mě to tak bylo samozřejmě také. Proto jsem chtěla, aby byla opravdu krásná a já se alespoň jednou v životě mohla cítit jako princezna. Což jde na zámku vždy o trošku lépe. Kdybych ale mohla něco změnit, tak bych si moc přála církevní sňatek v kostele a pozvala o hodně víc přátel a kamarádů.

Vdávala jste se těhotná, jak jste se během tak náročného dne cítila? Nepokoušely se o Vás pověstné mdloby? Ani o Vašeho manžela?

Ranní nevolnosti a podobné peripetie spojené s těhotenstvím jsem měla v tu dobu již naštěstí za sebou. Samozřejmě, že jsem na sebe byla víc opatrná a dávala jsem si pozor. Přece jen to bylo mé první těhotenství a byla jsem malinko více úzkostlivá, než když jsem čekala syna Daniela. I tak jsme si to ale užili a Vaneska ráda říká, že byla na svatbě svých rodičů, i když si to moc nepamatuje.

A na závěr obvyklá, přesto však důležitá otázka. Co byste popřála snoubencům a budoucím novomanželům, jejichž sezóna právě začíná?

Přála bych všem, ať si svatební den pamatují, jako ten nejkrásnější den v jejich životě, díky kterému začíná nová a moc krásná etapa.

Poděkování

Děkujeme modelce Andree Verešové za její čas a příjemný rozhovor na ryze svatební téma, které jste si, jak doufáme, vychutnali stejně jako my.

A vám, snoubencům přejeme spolu s Andreou Verešovou, krásnou svatbu a opravdu hodně, hodně štěstí!

Prostředí focení v Rezidence Liběchov, šaty od salonu Naive